Melissa

Hoi, ik ben Melissa. Ik ben getrouwd met Menno, we hebben samen twee zoontjes, Daniël en Jasper én een dochter Nora.

Ik werk in een winkel, als leindinggevende. Een leuke baan, afwisselend en ik kom in contact met heel veel verschillende mensen.

Al mijn hele leven staat zingen en toneelspelen centraal. Ik vind het erg leuk om te doen. Zingen deed ik eigenlijk overal behalve voor publiek, op een verjaardag her en der na. Toneel spelen heb ik gedaan van mijn 11e tot mijn 20e. Daarna heb ik nog in een musical gespeeld.

In die tijd belde Saron, mijn zus, me op met de vraag of ik niet bij MAMS wilde komen.

Al vanaf dat MAMS bestaat ben ik fan van het concept! Toen nog in de 5 koppige samenstelling. Ik heb foto’s gemaakt bij het eerste optreden en een avondje gekeken naar de choreografie. Het was voor mij dan ook niet zo moeilijk om er met volle overtuiging in te stappen. En dat doe ik nog steeds!

Het is een heerlijke hobby. Als uitlaatklep voor eigenlijk alles wat je je maar kan bedenken. Je kunt bij MAMS je ziel en zaligheid neer leggen, je humor delen, je tranen laten, je emoties tonen, je stem laten horen, je frustraties uiten, je lach laten schateren, kortom heerlijk jezelf zijn!

Daarnaast geeft het enorm veel voldoening om op te treden, niet alleen voor ons als groep maar vooral voor de mensen die zichtbaar genieten en vervolgens enthousiast vertellen dat ze zoiets nog nooit gezien hebben. Heerlijk!

De meiden van MAMS voelen als familie en het publiek van MAMS als vrienden, dit houd ik nog wel even vol!