Annemarike

Mijn naam is Annemarike Blokdijk-Kamp (voor de insiders Anne). Ben happily married met Jacob en heb 2 kanjers van (reeds volwassen) kinderen, woonachtig in Den Helder.

Al vanaf mijn 10e jaar doe ik aan toneel/theater en dat is dus al best een lange tijd. Ik heb veel gedaan, musical, operette, regisseren, teksten voor liedjes schrijven en zelfs een paar keer in een band gezongen (maar dat laatste is niet echt mijn ding).

Toen op een dag belde mijn zus Alette (de nestor van deze groep) en vroeg me of ik niet bij MAMS wilde komen. Het was precies het juiste moment. Vanaf de 1e repetitie met de anderen meiden was en is het tot op de dag van vandaag nog steeds superleuk. Heel bijzonder om met zes andere meiden iets op het podium te brengen dat toch wel uniek is. Met zeer veel enthousiasme brengt MAMS theater en wat voor mij niet geheel onbelangrijk is, is vooral de samenwerking tussen ons achten, want laten we ook zeker onze geluidsvrouw niet vergeten . We hebben ontzettend veel plezier in wat we doen en er wordt daarom ook erg veel gelachen (ook op het podium).

Als ik aan MAMS denk, dan denk ik: kleurrijk, vrolijkheid, humor, bijzonder en vooral uniek. Maar vooral betekent MAMS voor mij ook een bijzondere vriendschap tussen zeven meiden met hun unieke karakters en elk hun eigen talenten. Ik hoop dat MAMS nog lang zo kan en mag doorgaan.