Alette

Ik woon in het prachtige ’t Kruis in Heerhugowaard.
Ik heb twee kinderen waarvan de jongste, Jochem, nog thuis woont. Jochem heeft het syndroom van Down en woont bij mij in, in zijn eigen appartement. Dat gaat allemaal prima. Oja: Jochem speelt prachtig luchtgitaar en zingt in het APK (Alkmaars Pracht Koor) koor.

De oudste zoon, Pim, is ook muzikaal actief. Hij is full time toetsenist en speelt in allerlei formaties en toert soms door het land met een BN’er. Dus moeder mag af en toe mee naar een première. Zo heeft het zijn voordelen.

Naast het zijn van ambtenaar (part time) ben ik al mijn hele leven actief in de muziek. Eerst als zangeres in verschillende bandjes, daarna als toetsenist/zangeres in een band en uiteindelijk als toetsenist/zangeres samen met een zanger/drummer de bühne op.

Ook heb ik een aantal jaren actief gezongen bij de Alkmaar pop formatie Reflexx waar ik ook zeker 10 jaar de arrangementen voor heb gemaakt. De actieve rol als zangeres in pop formaties heb ik inmiddels afgesloten.

MAMS is voor nu wel genoeg maar neemt niet weg dat af en toe een andere theatraal of muziekaal uitstapje super leuk is om te doen”

Op een gegeven moment wilde ik iets anders doen. Iets met meiden en na wat nadenken ontstond MAMS.

MAMS is voor mij vooral veel lol en saamhorigheid met de groep. Voor mij is het leuk om te zien hoe je eigen idee, je eigen arrangementen uiteindelijk uitpakken in optreden, een show of wat dan ook.
Ook is het onwijs gaaf om te ervaren dat ook de andere MAMSen deze passie zijn gaan delen en zich inzetten als leeuwinnen om leuke dingen te ondernemen. Ik denk even aan het optreden tijdens Indian Summer Festival. Hoe leuk is dat dan !!!!!

Het resultaat van de CD opnames is altijd weer een apart gevoel. Alsof er weer een kindje bij is maar dan een met 7 moeders.

Naast het feit dat binnen MAMS ook allerlei bijzondere dingen zich afgespeeld hebben en nog afspelen is het dus een groep die altijd in beweging is.
Een groep die nieuwe dingen kan en wil ontdekken en altijd bereid is om dat stapje extra te willen doen om de vreugde voor publiek en ons zelf te verhogen.