Kerstmenu

Welkom bij onze internationale kerstmenu en workshop

Het begint bij goede voorbereiding: Dames opgelet!

Allemaal de schortjes voor en je koksmuts opgezet

Zijn de handen goed gewassen en zijn de messen lekker scherp

Dan gaan we nu beginnen, nu komt het grote werk

We schillen straks de aardappeltjes lekker rond en kaal

Want met schillen eten: ben je nou helemaal!

Staan alle kruiden, de verse groenten en de kommen klaar

Want koken voor de kerst dat doe je 1 keer in het jaar

 

Refrein:

Wat eten we dit jaar, wie maakt het kerstmenu weer klaar

Wordt het internationaal of blijft het toch lokaal

Heeft u geen ideeën voor een menu of een gerecht

Let dan heel goed op, want u volgt de internationale kerstmenu en workshop

 

Iek maak met veel malaise een kerstmisbolognaise

Met pizzabodem ansjovis die afkomstig van Sicilië ies

Daarbij een saus van maffia gevuld met groengoude olijven

Gelato toe, tiramisu en spaghetti hele stijve

 

Iek maak ein pan germainaise mit daarien viel mayonaise

Mit verse braadwurst und viel kraut, aber daar haal ik wel die sauer out

Daarbij garneer ik alle plates met schinkel und mit pak

Als ik dit alles heur dan krijg ik nu al reuze trek

 

Refrein:

Wat eten we dit jaar, wie maakt het kerstmenu weer klaar

Wordt het internationaal of blijft het toch lokaal

Heeft u geen ideeën voor een menu of een gerecht

Let dan heel goed op, want u volgt de internationale kerstmenu en workshop

 

Iek maak une plateau avec verse escargot

In combination met une cool du fleur en vooraf ook nog een soep du pleur

Naturellement  une entrecote haricot vert

Iek maak het af avec salade et camembert

 

Ik skil gewoon wat piepers en die werrup ik in de pan

Trek een blikkie groenten open, jaaaaaaa, ik maak er werruk van

De ballen liggen al een tijd te pruttelen op het gas

Wat een gedoe, dat kerstmenu, ‘k wou dat het morgen was

 

Refrein:

Wat eten we dit jaar, wie maakt het kerstmenu weer klaar

Wordt het internationaal of blijft het toch lokaal

Heeft u geen ideeën voor een menu of een gerecht

Let dan heel goed op, want u volgt de internationale kerstmenu en workshop